نماینده دفتر یونسکو تهران گفت: استفاده از سوختهای فسیلی و تولید گازها در منطقه و بهخصوص ایران بالا است اما این کشور پتانسیل بالایی برای استفاده از منابع تجدیدپذیر دارد.
زیمنس گومسا انتظار دارد که تا سال 2030 هزینه هیدروژن سبزی تاسیسات ساحلی آن و تا سال 2035 هزینه تولید هیدروژن سبز تاسیسات فراساحلی آن با هزینه تولید هیدروژن خاکستری برابری کند.
سفیر ژاپن در رابطه با توسعه روابط میان دو کشور در حوزه انرژی گفت: با توجه به کل سیاست انرژی، ژاپن در جریان کربن زدایی حرکت و پیشرفت کرده است، با وجود اینکه ایران هنوز سوخت فسیلی مختلفی از جمله نفت و گاز دارد. در زمینه انرژی تجدید پذیر، کشور ایران دارای ظرفیت و پتانسیل عظیمی مخصوصا در زمینه تولید برق، انرژی خورشیدی و هیدروژن است.
نماینده ویژه رئیس جمهور روسیه در امور حفاظت از محیط زیست، بوم شناسی و حمل و نقل طی اظهاراتی اعلام کرد که این کشور در حال پیشبرد پروژه هایی برای تولید برق در نیروگاه های تبدیل زباله به انرژی است.
رئیس واحد بهداشت، ایمنی و محیط زیست (اچاسئی) شرکت ملی گاز ایران از جلوگیری از انتشار حدود ۱۸۰ میلیون تن آلاینده به هوا در سال ۱۳۹۹ خبر داد و اعلام کرد که ۷۰ درصد آلایندههای صنعت گاز کشور تا سه سال آینده کاهش مییابد.
سرعت فراینده تولید پسماندهای جامد از تجهیزات الکترونیک و الکتریکی مستعمل، موجب افزایش نگرانیهای محیط زیستی شده است. وسایل الکترونیک اگر چه کیفیت زندگی ما را به میزان زیادی بالا میبرد اما نوع جدیدی از پسماند را نیز ایجاد میکند که رشد آن سه برابر بیشتر از پسماندهای خانگی و به مراتب سمیتر و خطرناک تر از آن است.
معاون امور آب و آبفای وزیر نیرو گفت: سد تنظیمی- انحرافی «قیزقلعهسی» سالیانه یک میلیارد متر مکعب حقابه ایران از رودخانه ارس را که پیش از ساخت سد از کشور خارج میشد، قابل استفاده کرده است.
فایننشیال تایمز در گزارشی با بررسی تمایل غول های نفتی به تولید انرژیهای تجدیدپذیر و کاهش گازهای گلخانهای معتقد است که فعالین اقلیم و نه لزوما خود اقلیم در این زمینه به پیروزی بزرگی دست یافته اند.
یزد به دلیل بهرهمندی از تابش خورشید در ۹ ماه از سال به عنوان بهشت انرژی خورشیدی ایران معروف است با این وجود تا سال ۹۲ هیچ اقدامی در این زمینه انجام نشده بود اما در هشت سال اخیر با ایجاد نیروگاههای خورشیدی با ظرفیت ۷۱.۵ مگاوات جهش تولید انرژی پاک در این استان رونق گرفته است.
مدیر دفتر بهرهبرداری از تاسیسات آبی و برق آبی شرکت آب منطقهای تهران گفت: ۱۱ واحد نیروگاه برق آبی در تهران وجود دارد که در مجموع حدود سه درصد تولید برق آبی کشور را به دوش می کشند و اکنون به دلیل کاهش بارندگیها و به تبع آن کاهش ذخیره آب در سدها، شاهد افت تولید ۴۶ درصدی نیروگاه های برق آبی تهران هستیم.